First Nepal Congress in the Netherlands!

On September 15, 2019, the Consulate General of Nepal in collaboration with Nepal Federatie Nederland hosted the first Nepal Congress! Foundations that are active in Nepal were invited to attend, share their ideas and network with other foundations.
Ambassador to Nepal, Mr. Thapa was also present. Mr. Thapa shared his ideas and views on how Dutch foundations could be more effective. 6 Degrees also had the opportunity to talk to Mr. Thapa personally and explain the work we do in Nepal.

Key take-aways:
1. Foundations need to work more closely with each other - share knowledge and experience
2. There is a great need for SME’s and sustainable job creation

Op 15 september 2019, heeft het eerste Nepal Congres plaatsgevonden, gehost door het Consulaat Generaal van Nepal in samenwerking met Nepal Federatie Nederland. Stichtingen die werkzaam zijn in Nepal werden uitgenodigd om ideeën uit te wisselen en te netwerken. De Ambassadeur van Nepal, meneer Thapa was ook aanwezig. Meneer Thapa deelde zijn ideeën over hoe Nederlandse stichtingen effectiever konden werken. Tijdens het netwerken heeft 6 Degrees de mogelijkheid gekregen om persoonlijk met meneer Thapa te praten over het werk dat de stichting in Nepal doet.

Key take-aways:
1. Stichtingen moet meer en beter samenwerken - kennis en ervaringen delen
2. Er is behoefte aan MKB’s en duurzame werkgelegenheid

Thapa.jpg
Debbie MiddendorpComment